Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Premium

pachet funerar condolio premium

Compania de pompe funebre Condolio a alcatuit pachetul funerar Condolio Premium incluzand toate serviciile funerare, sicriu lemn fag, model italian si o multime de articole funerare necesare unei inmormantari traditionale, dintre care amintim: coliva, colaci, batiste, vin, doliu, lumanari, prosoape, pachete de pomana, etc. si nu in ultimul rand transportul funerar in ziua inmormantarii.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si data decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si articole

Condolio asigura transportul sicriului si a celorlalte articole funerare din pachet la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Premium include transportul funerar la capela ori la cimitir si manipularea sicriului in ziua inmormantarii.

Articole funerare incluse in
Pachetul funerar Condolio Premium:

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Premium:

Pret pachet: 5.199,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 5.199,00 lei. Poate fi achitat cu card bancar in magazinul funerar ori la livrare.

NOU! Capac frigorific mortuar

Pachetul funerar Condolio Premium nu are o alcatuire stricta, este mai mult o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei. In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, daca il considerati mai potrivit.

Informatii utile in cazul unui deces in familie