Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Plus

pacheet funerar condolio plus

Pachetul funerar Condolio Plus se propune a fi un pachet complet ce imbina serviciile funerare cu articolele necesare unei inmormantari complete, in traditia crestin-ortodoxa. Acest pachet contine de la sicriu premium, complet echipat si cruce funerara pana la coroane, pachete de pomana, colaci, lumanari, prosoape, etc.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si data decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si articole

Condolio asigura transportul sicriului si a celorlalte articole funerare din pachet la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Plus include transportul funerar la capela ori la cimitir si manipularea sicriului in ziua inmormantarii pentru Bucuresti si Ilfov.

Articole funerare incluse in
Pachetul funerar Condolio Plus:

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Plus:

Pret pachet: 7.590,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 7.590,00 lei. Poate fi achitat cu card bancar in magazinul funerar ori la livrare.

NOU! Capac frigorific mortuar

Pachetul funerar Condolio Plus nu are o alcatuire stricta ci este o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoi, acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei.

In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, daca il considerati mai potrivit.

Informatii utile in cazul unui deces in familie