Meniu Închide

Transport funerar

transport funerar condolio

Printre alte servicii funerare pe care le ofera compania de pompe funebre Condolio se regaseste si transportul funerar al persoanei decedate, transport funerar care este realizat local – in Bucuresti, national – pe intreg teritoriul Romaniei, dar si international, sau asa cum mai este cunoscut: repatriere decedati.

Transport funerar intern

Este operatiunea de transport decedati intre localitati din Romania realizat cu auto funerare special echipate. Pentru realizarea transportului funerar national sunt necesare: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP (Sanepid).

Personalul Condolio se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legale. Condolio va asigura atat transportul funerar al persoanei decedate, cat si al persoanelor insotitoare – cortegiul funerar. Serviciul este disponibil pe intreg teritoriul Romaniei utilizand autovehicule specializate, dotate inclusiv cu aer conditionat.

Transport funerar international

Transportul funerar international este supus unei serii de reglementari si acorduri internationale. Este obligatorie asezarea decedatului in sicriu de zinc sigilat si apoi in sicriu de transport din lemn. De asemenea este necesara intocmirea unor documente specifice in functie de calea de transport folosita: terestra, aeriana sau maritima.

Intocmirea documentatiei pentru repatriere decedati: certificat de deces, certificat de imbalsamare, pasaport mortuar si certificat ce atesta sigilarea sicriului sunt activitati ce cad in sarcina firmei de servicii funerare. Condolio va respecta cu strictete reglementarile in domeniu pentru a preveni aparitia problemelor.

NOU! Capac frigorific funerar (pentru sicriu)

Inchiriere capac frigorific 240 lei/zi pentru Bucuresti si Ilfov

Transport funerar in Bucuresti

Transportul decedatului in Bucuresti este un serviciu esential, prestat frecvent de compania de pompe funebre Condolio. Din acest motiv este inclus in aproape toate pachetele funerare, tinand cont ca majoritatea persoanelor decedate in Bucuresti sunt inmormantate in cimitire din Bucuresti. Condolio efectueaza transportul cu auto funerare special echipate. Exista posibilitatea transportarii in conditii civilizate si a cortegiului funerar de insotire pana la biserica sau cimitir, dupa caz. Situatiile in care cimitirul se afla in jurul Bucurestiului, in Ilfov nu prezinta nici o dificultate pentru Condolio, serviciul va fi efectuat intocmai.