Meniu Închide

Pachete funerare

In baza experientei de peste 20 de ani specialistii Condolio au alcatuit cateva pachete funerare. Acestea contin un mix de servicii funerare si articole necesare pentru o inmormantare traditionala crestin-ortodoxa. Pachetele funerare au un dublu-rol: te asigura sa nu uiti ceva important sub presiunea momentului dureros din viata si iti ofera un pret bun prin comasarea servicii-articole.

Propunerile noastre de pachete pot fi modificate astfel incat sa se potriveasca perfect necesitatilor particulare. De aceea va incurajam sa discutati cu specialistii Condolio despre adaugarea ori eliminarea unor servicii sau articole funerare.

NOU! - pachete funerare cu decontare talon pensie

pachet funerar condolio pensionari

NOU! Capac frigorific funerar (pentru sicriu)

Inchiriere capac frigorific 240 lei/zi pentru Bucuresti si Ilfov

Tot din experienta am aflat ca nu toti oamenii au aceleasi nevoi, ca nu exista un pachet funerar universal care sa se potriveasca tuturor. Au fost alcatuite mai multe pachete care sa se adapteze diverselor situatii: deces la spital, pensionari, incinerare. Gama de pachete funerare propusa vine in intampinarea diverselor necesitati si posibilitati, de la pachete minimale, ce contin esentialul pana la pachete mai generoase, care includ si organizarea parastasului.