Powered by ZigaForm version 4.5

Servicii funerare complete

NON STOP

0728 003 002

0727 850 017

Pachete funerare

In baza experientei de peste 20 de ani specialistii Condolio au alcatuit cateva pachete funerare. Acestea contin un mix de servicii funerare Bucuresti si articole funerare necesare pentru o inmormantare. Pachetele funerare au un dublu-rol: te asigura sa nu uiti ceva important sub presiunea momentului dureros din viata si iti ofera un pret bun prin comasarea servicii-articole.

Tot din experienta am aflat ca nu toti oamenii au aceleasi nevoi, ca nu exista un pachet funerar universal care sa se potriveasca tuturor. Au fost alcatuite mai multe pachete care sa se adapteze diverselor situatii: deces la spital, pensionari, incinerare. Gama de pachete funerare propusa vine in intampinarea diverselor necesitati si posibilitati, de la pachete minimale, ce contin esentialul pana la pachete mai generoase, care includ si organizarea parastasului.


NOU! Capac frigorific mortuar

 
capac frigorific mortuar
capac frigorific mortuar
 

Propunerile noastre de pachete funerare pot fi modificate astfel incat sa se potriveasca perfect necesitatilor particulare. Astfel va incurajam sa discutati cu specialistii Condolio despre adaugarea ori eliminarea unor servicii sau articole funerare.


NOU! – pachete funerare cu decontare talon pensie

pachet-condolio-pensionari

pachet-deces-spital


pachet-condolio-social

pachet-condolio-economic

pachet-condolio-mediu

pachet-condolio-standard

pachet-condolio-premium

pachet-condolio-plus

pachet-condolio-incinerare