Servicii funerare

Servicii funerare

Compania de pompe funebre Condolio isi desfasoara activitatea de prestari servicii funerare in Bucuresti de peste 18 ani, performanta atinsa datorita calitatii serviciilor prestate, a profesionalismului personalului, a preturilor corecte si mai ales datorita promptitudinii de care da dovada la fiecare eveniment.

Constatare deces

Personalul specializat al Condolio este la dispozitia dvs. pentru a va asista in intocmirea documentatiei obligatorii impusa de lege, incepand cu constatarea decesului de catre medic, continuand cu eliberarea certificatului de deces si a autorizatiilor sanitare necesare inmormantarii. Daca este cazul, familia poate primi asistenta si la intocmirea si depunerea dosarului la CNPAS. In functie de locul unde a survenit decesul, trebuiesc parcurse urmatoarele etape: procedura deces la spital sau procedura deces acasa.


Cosmetica mortuara

Operatiunile de pregatire a persoanei decedate pentru parcurgerea ultimului drum sunt realizate de catre personalul Condolio, personal ce detine o vasta experienta in domeniu. Dintre aceste pregatiri amintim spalat, imbracat, barbierit, machiat, asezarea in sicriu, operatiuni ce sunt executate cu mare grija de catre specialisti calificati, dat fiind importanta fiecarui detaliu al cosmeticii mortuare.


Imbalsamare

Operatiunea de imbalsamare este efectuata de catre personal calificat, respectiv medic imbalsamare care va elibera si certificatul de imbalsamare. Este necesara existenta certificatului de deces in vederea efectuarii imbalsamarii.


Incinerare

Serviciul de incinerare a persoanei decedate este efectuat numai la cererea familiei si include intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise, precum si alte servicii conexe.


Organizare parastatase

Personalul ompaniei Condolio reprezinta alegerea potrivita in organizarea parastaselor datorita experientei indelungate si a cunoasterii traditiilor.


Loc de veci

Pentru cazurile in care evenimentul nu a fost unul previzibil, compania Condolio va poate asista in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica. O lista a cimitirelor din Bucuresti si imprejurimi poate fi consultata aici.


In completarea serviciilor funerare descrise mai sus Condolio va pune la dispozitie o gama variata de sicrie si articole funerare.

Shares