Powered by ZigaForm version 4.5

Servicii funerare complete

NON STOP

0728 003 002

0727 850 017

Servicii funerare Bucuresti

Servicii funerare Bucuresti

Condolio isi desfasoara activitatea de prestari servicii funerare Bucuresti de peste 20 ani, performanta atinsa datorita calitatii serviciilor prestate, a profesionalismului personalului, a preturilor corecte si mai ales datorita promptitudinii de care da dovada la fiecare eveniment.

Constatare deces

Personalul specializat al Condolio este la dispozitia dvs. pentru a va asista in intocmirea documentatiei obligatorii impusa de lege. Se incepe cu constatarea decesului de catre medic, continuand cu eliberarea certificatului de deces si a autorizatiilor sanitare necesare inmormantarii. Daca este cazul, familia poate primi asistenta si la intocmirea si depunerea dosarului la CNPAS pentru ajutor deces. In functie de locul unde a survenit decesul, trebuie parcurse urmatoarele etape: procedura deces la spital sau procedura deces acasa.


Cosmetica mortuara

Operatiunile de pregatire a persoanei decedate pentru parcurgerea ultimului drum sunt realizate de catre personalul Condolio, personal ce detine o vasta experienta in domeniu. Dintre aceste pregatiri amintim spalat, barbierit, machiat, imbracat, asezarea in sicriu, operatiuni ce sunt executate cu mare grija de catre specialisti calificati, dat fiind importanta fiecarui detaliu al cosmeticii mortuare. Uneori este nevoie de ceva mai mult decat barbierit sau machiaj cosmetic, procedura fiind cunoscuta ca reconstructie cosmetica.NOU! Capac frigorific mortuar

 
capac frigorific mortuar
capac frigorific mortuar
 

Imbalsamare

Operatiunea de imbalsamare este efectuata de catre personal calificat, respectiv medic imbalsamare care va elibera si certificatul de imbalsamare. Este necesara existenta certificatului de deces in vederea efectuarii imbalsamarii.


Incinerare

Serviciul de incinerare a persoanei decedate este efectuat numai la cererea familiei si include intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise, precum si alte servicii conexe.


Organizare parastatase

Personalul companiei Condolio reprezinta alegerea potrivita in organizarea parastaselor datorita experientei indelungate si a cunoasterii traditiilor.


Loc de veci

Pentru cazurile in care evenimentul nu a fost unul previzibil, compania Condolio va poate asista in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica. O lista a cimitirelor din Bucuresti si imprejurimi poate fi consultata aici.


Servicii funerare Bucuresti

Desi magazinul funerar al companiei Condolio este situat in Sector 6, Bd. Ghencea serviciile funerare sunt oferite pe intreg teritoriul Bucurestiului si in localitatile din Ilfov. Deplasarea se efectueaza rapid, in cca 30 minute reprezentantii Condolio pot fi la adresa solicitata impreuna cu medic constatare deces, sicriu si personal calificat pentru toaletarea decedatului.

In completarea acestor servicii funerare Bucuresti descrise mai sus Condolio va pune la dispozitie o gama variata de sicrie si articole funerare.