Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Standard

pachet funerar condolio standard

Pachetul funerar Condolio Standard asigura servicii si articole funerare considerate a fi un standard pentru inmormantarea persoanei decedate. Acest pachet funerar se compune din sicriu de brad, cruce din lemn de brad, batiste, prosoape, lumanari, coroana funerara, constatare deces, imbalsamare, transport funerar in ziua inmormantarii.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si a decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si articole

Condolio asigura transportul sicriului si a celorlalte articole funerare din pachet la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Standard include transportul funerar la capela ori la cimitir in Bucuresti si Ilfov Manipularea sicriului in ziua inmormantarii este cuprinsa in pachet.

Articole funerare incluse in
Pachetul funerar Condolio Standard:

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Standard:

Pret pachet: 5.190,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 5.190,00 lei. Poate fi achitat cu card bancar in magazinul funerar ori la livrare.

Pachetul funerar Condolio Standard nu are o alcatuire stricta, este mai mult o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei.

In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, daca il considerati mai potrivit.

Informatii utile in cazul unui deces in familie