Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Mediu

pachet funerar condolio mediu

Pachetul funerar Condolio Mediu este un pachet cumpatat, ce contine servicii funerare necesare preghatirii decedatului pentru inmormantare si transportul funerar. Pentru atingerea unui pret mic s-a renuntat la adaugarea de articole funerare.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si a decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si cruce

Condolio asigura transportul sicriului si a crucii funerare la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Mediu include transportul funerar la capela ori la cimitir in Bucuresti. Manipularea in ziua inmormantarii este un serviciu care face parte din pachet.

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Mediu:

Fiind un pachet funerar cumpatat, care asigura serviciile necesare inmormantarii, nu au fost adaugate articole funerare. La realizarea Pachetului funerar Condolio Mediu s-a avut in vedere asigurarea unui pret mic pentru inmormantare.

Pret pachet: 4.390,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 4.390,00 lei. Poate fi achitat cu card bancar in magazinul funerar ori la livrare.

Alcatuirea pachetului funerar Condolio Mediu nu este una stricta. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei. In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, mai apropiat de necesitatile dvs.

Informatii utile in cazul unui deces in familie