Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Pensionari 2

pachet condolio pensionari 2

Compania de pompe funebre Condolio a alcatuit pachetul funerar Condolio Pensionari 2 incluzand toate serviciile funerare, sicriu lemn fag, model italian si o multime de articole funerare necesare unei inmormantari traditionale, dintre care amintim: coliva, colaci, batiste, vin, doliu, lumanari, prosoape, pachete de pomana, etc. si, nu in ultimul rand transportul funerar in ziua inmormantarii.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si data decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si articole

Condolio asigura transportul sicriului si a celorlalte articole funerare din pachet la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Pensionari 2 include transportul funerar la capela sau cimitir si manipularea sicriului la capela sau cimitir, in ziua inmormantarii.

Articole funerare incluse in
Pachetul funerar Condolio Pensionari 2:

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Pensionari 2:

Pret pachet: decontare cu talonul de pensie

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este acoperit de ajutorul de deces, astfel ca nu mai este nevoie de plata suplimentara.

NOU! Capac frigorific mortuar

Pachetul funerar alcatuit de personalul Condolio nu are o configuratie stricta, este mai mult o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei. In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, mai apropiat de necesitatile dvs.

Informatii utile in cazul unui deces in familie