Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Camin Batrani

pachet funerar condolio camin batrani

Pachetul funerar Condolio Camin Batrani asigura servicii si articole funerare necesare pentru inmormantarea persoanei decedate la caminul de batrani. Acest pachet funerar se compune din sicriu de brad, cruce din lemn de brad, batiste, prosoape, lumanari, doliu, colaci, coliva, pachete de pomana, constatare deces, imbalsamare, transport funerar si manipulare sicriu in ziua inmormantarii.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si a decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si articole

Condolio asigura transportul sicriului si a celorlalte articole funerare din pachet la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Camin Batrani include transportul funerar la capela ori la cimitir in Bucuresti si Ilfov. Manipularea sicriului in ziua inmormantarii este cuprinsa in pachet.

Articole funerare incluse in
Pachetul funerar Condolio Camin Batrani:

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Camin Batrani:

Pret pachet: 4.399,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 4.399,00 lei. Poate fi achitat cu card bancar in magazinul funerar ori la livrare.

Pachetul funerar Condolio Camin Batrani nu are o alcatuire stricta, este mai mult o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei.

In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, daca il considerati mai potrivit.

Informatii utile in cazul unui deces in familie