Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Spital

pachet funerar condolio spital

Pachetul funerar Condolio Spital se adreseaza situatiei particulare in care decesul a survenit in spital. Acesta include servicii funerare, sicriu lemn fag si articolele funerare necesare unei inmormantari traditionale. In cazul decesului la spital au fost eliminate servicii precum constatarea decesului si imbalsamarea deoarece sunt realizate de catre personalul spitalului. Acest lucru a permis introducerea mai multor articole: coliva, colaci, batiste, vin, doliu, lumanari, prosoape, pachete de pomana, coroana funerara, etc. Transportul funerar al decedatului este de asemenea inclus.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si data decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si articole

Condolio asigura transportul sicriului la spitalele din Bucuresti si a celorlalte articole funerare din pachet la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Pensionari include transportul funerar la capela sau cimitir. Manipularea sicriului la capela si cimitir in ziua inmormantarii este de asemenea inclusa in pachet.

Articole funerare incluse in
Pachetul funerar Condolio Spital:

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Spital:

Pret pachet: 3.900,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 3.900,00 lei. Pentru achitarea acestuia se poate utiliza ajutorul de deces.

NOU! Capac frigorific mortuar

Pachetul funerar Condolio Spital nu are o configuratie stricta, este mai mult o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei. In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, daca il considerati mai potrivit.

Informatii utile in cazul unui deces in spital