Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Economic

pachet funerar condolio economic

Personalul Condolio a alcatuit pachetul funerar Condolio Economic cu gandul la obtinerea unui pret mic pentru inmormantare. Acest pachet funerar se compune din sicriu de brad, cruce din lemn de brad, intocmirea documentelor necsare inhumarii, toaletare decedat si transport funerar in ziua inmormantarii.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si data decesului. Crucea funerara este de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si cruce

Condolio asigura transportul sicriului si a crucii funerare la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Economic include transportul funerar la capela ori la cimitir in Bucuresti sau Ilfov. Manipularea sicriului in ziua inmormantarii face parte din pachet.

Servicii incluse in
Pachetul funerar Condolio Economic:

Fiind un pachet funerar care asigura minimul necesar inmormantarii, nu sunt incluse si alte articole funerare. La realizarea Pachetului funerar Condolio Economic s-a avut in vedere asigurarea unui pret mic pentru inmormantare.

Pret pachet: 2.899,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 2.899,00 lei. Poate fi achitat cu card bancar in magazinul funerar ori la livrare.

Configuratia pachetului funerar  Condolio Economic nu este una stricta, ci mai mult o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei. In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, mai apropiat de necesitatile dvs.

Informatii utile in cazul unui deces in familie