Meniu Închide

Pachet funerar Condolio Social

pachet funerar condolio social

Pachetul funerar Condolio Social este un pachet suplu, ce contine elementele strict necesare inmormantarii: sicriu complet echipat din lemn de brad si cruce de brad inscriptionata cu numele decedatului. Acest pachet funerar a fost conceput sa aiba cel mai mic pret posibil pentru inmormantarea traditionala.

Sicriul este complet echipat!

Cruce funerara inscriptionata

Sicriul complet echipat este insotit de cruce funerara de lemn, inscriptionata cu numele decedatului, data nasterii si a decesului. Crucea funerara poate fi de culoare inchisa sau deschisa, pentru a se potrivi cu sicriul.

Livrare inclusa pentru sicriu si cruce

Condolio asigura transportul sicriului gol si a crucii funerare la adresa convenita in momentul inregistrarii comenzii.

Transport funerar inclus - Bucuresti si Ilfov

Pachetul funerar Condolio Social include transportul funerar la capela ori la cimitir in Bucuresti si Ilfov. Pachetul include si manipularea sicriului in ziua inmormantarii, la capela ori cimitir.

Fiind un pachet funerar care asigura doar strictul necesar inmormantarii, nu sunt incluse si alte articole ori servicii. La realizarea Pachetului funerar Condolio Social s-a avut in vedere sa se asigure cel mai mic cost al inmormantarii.

Pret pachet: 1.850,00 lei

Costul serviciilor si articolelor funerare incluse in pachetul funerar este 1.850,00 lei. Poate fi achitat cu card bancar in magazinul funerar ori la livrare.

Pachetul funerar alcatuit de personalul Condolio nu are o configuratie stricta, este mai mult o sugestie bazata pe experienta noastra. In functie de nevoile dvs. acesta poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca mai bine situatiei. In acelasi timp puteti opta pentru un alt pachet funerar, mai apropiat de necesitatile dvs.

Informatii utile in cazul unui deces in familie