Meniu Închide

Servicii Funerare Sector 6

servicii funerare sector 6

Condolio presteaza Servicii Funerare Sector 6 pe intreg teritoriul acestuia, in cel mai scurt timp posibil de la primirea apelului telefonic – max. 30 minute. Cartierele din Sectorul 6 care intra in aria de acoperire a Condolio sunt: Giulesti Sarbi, Giulesti, Constructorilor, Grozavesti, Regie, Crangasi, Virtutii, Uverturii, Militari, Vasile Milea, Iuliu Maniu, Dezrobirii, Apusului, Valea Cascadelor, Preciziei, Timisoara, Lujerului, Brasov, Drumul Taberei, Valea Oltului, Valea Argesului, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Cartier Brancusi.

constatare deces

Constatare deces

Compania de pompe funebre Condolio va pune la dispozitie medic pentru constatarea decesului si eliberarea CMCD (Certificat Medical Constatator al Decesului).

Imbalsamare decedat

Legislatia impune efectuarea imbalsamarii si emiterea unui certificat de imbalsamare pentru transport si depunerea sicriului la capela cu capacul deschis.

Cosmetica mortuara

Personalul experimentat al Condolio va efectua pregatirea trupului neinsufletit pentru ultima calatorie: spalat, barbierit, machiat, imbracat si asezat in sicriu.

Documente deces

La nevoie, un consultant Condolio Servicii Funerare va poate asista in procedurile de inregistrare a decesului, la eliberarea Certificatului de Deces.

Manipulare sicriu

Manevrarea sicriului din locuinta, camin batrani, capela, spital, biserica catre auto funerara si invers este efectuata cu deosebita grija de personalul Condolio.

transport funerar

Transport funerar

Compania de pompe funebre Condolio efectueaza transport funerar in Bucuresti sau catre alte localitati din Romania cu auto funerare speciale, dotate cu aer conditionat.

Obtinere loc de veci

In situatia in care nu detineti un loc de veci pentru inmormantare, un consultant Condolio va poate asista in demersuriel de obtinere a acestuia.

organizare parastase

Organizare parastase

Condolio organizeaza parastase pentru pomenirea celui decedat asigurand respectarea traditiilor, aperioadelor de post, a soroacelor de pomenire.

incinerare

Servicii incinerare la crematoriu

La cererea familiei, personalul Condolio s eocupa de organizarea incinerarii corpului neinsufletit, asigurand transportul funerar, programarea la crematoriu.

ajutor de deces

Obtinere ajutor de deces

Familiile persoanelor decedate care erau asigurate in sistemul public pot primi ajutor de deces, iar personalul Condolio va poate asista la intocmirea si depunerea dosarului.

coroane funerare, jerbe funerare

Coroane funerare si jerbe

Puteti aduce un ultim omagiu persoanei disparute dintre noi alegand din varietatea de coroane funerare ori jerbe realizate de catre Condolio, naturale sau artificiale.

lumanari

Lumanari si candele

Puteti alege dintr-o gama extinsa de lumanari - albe, galbeme, maro sau candele din palstic ori din sticla, pentru inmormantare, cimitir, parastas ori alte situatii.

sicrie

Sicrie

In magazinul funerar Condolio gasiti sicrie clasice (dreptunghiulare) sau modele italiene (6 colturi) ori americane, stil Boston, diferite esente lemn.

Urne funerare

In cazul in care persoana decedata a ales incinerarea, iar familia doreste sa ii pastreze cenusa rezultata va oferim cateva modele de urne funerare.

Servicii Funerare Sector 6, impreuna cu articole funerare sunt incluse in pachete funerare la preturi avantajoase!

NOU! Capac frigorific funerar (pentru sicriu)

Disponibili 24/7

Mobil: 0728 003 002
Bd. Ghencea, nr. 20A
Sector 6, Bucuresti

Inchiriere capac frigorific 250 199 lei/zi pentru Bucuresti si Ilfov

Bine de stiut in caz de deces in familie